Popkoor Voix-Là is opgericht op
01.01.2020 vanuit stichting Passie voor de Langstraat.

Popkoor Voix-Là vindt het belangrijk onderscheidend te zijn in Waalwijk en de Langstraat. We streven naar een eigentijds divers repertoire: popmuziek, nederpop aangevuld met rock, soul, rock enz. Het koor zingt 5-stemmig en staat onder leiding van onze zeer gedreven dirigent Rob Dommisse.

Muziek is passie, plezier en emotie, maar heeft ook een boodschap een verhaal dat Voix-Là door middel van muziek willen overbrengen op het publiek.

Leden zijn ambitieus en hebben een passie voor muziek en vinden het heerlijk zichzelf muzikaal uit te dagen. In die ambitie werken we samen toe aan een (groot) muzikaal project zoals o.a. De Passie van de Langstraat, een jaarlijks terugkerend evenement georganiseerd door Stichting Passie voor de Langstraat.

Nieuw enthousiaste leden zijn altijd welkom! Heb je te weinig tijd om wekelijks te repeteren, maar gaat je muzikale hart sneller kloppen als je dit leest? Dan bestaat de mogelijkheid je aan te melden als projectlid. Per project kun je dan bekijken of je mee doet.

Popkoor Voix-Là verbindt zich aan projecten die passen bij de doelstelling van de stichting. Allereerst is dit het evenement de Passie van de Langstraat, maar daarnaast zullen er meer projecten georganiseerd gaan worden.

We repeteren iedere maandagavond van 20.15-22.15 uur.