Passie van de Langstraat 2022

Beleef de Passie van de Langtraat

De Passie van de Langstraat gaat door!

Op zaterdagavond 9 april 2022, kun je de Passie van de Langstraat beleven.

 Thema van de Passie 2022 is:

Beleef samen met het gezin, familie of vrienden de Passie van de Langstraat. Een verhaal van toen, vertaald naar de actualiteit anno nu, want ook nu juist nu hebben mensen te maken met lijden, met vallen en weer opstaan. De verdeeldheid in de samenleving lijkt groter dan ooit.

Het paasverhaal in een modern jasje. Een combinatie van drama en moderne muziek, met nummers zoals: Ik ben maar een mens van vlees en bloed, Wat is dan liefde en het minder bekende Agnus.

De verhaallijn die als rode draad door de avond heen loopt, snijdt actuele thema’s aan, waarin de emoties en de verdeeldheid van toen ook nu zo ‘herkenbaar’ aanwezig kunnen zijn. Maar bovenal een verhaal met een boodschap van hoop en liefde, een verhaal over verbinding in een tijd waarin verdeeldheid de boventoon lijkt te voeren.

Er is de mogelijkheid om tickets tegen een kleine vergoeding te reserveren zodat je verzekerd bent van een plek.

TICKETS

1 Tribune

De entree voor de Passie van de Langstraat is gratis, waarbij de regel geldt vol = vol.
Wil je verzekerd zijn van een ticket dan kun je zitplaatsen in de zaal (tribune) reserveren tegen een kleine vergoeding van 2,- excl. service/transactie kosten (1,24)
Let op! Reserveren is niet verplicht. Als er 9 april nog plaatsen beschikbaar zijn kun je zonder reserveren gratis naar binnen.

2 VIP-tickets

Wil jij vanaf een unieke plek rondom het podium de Passie van de Langstraat beleven?
Wees er dan snel bij, voor slechts 17,50 excl. service/transactie (1,24) kosten heb jij al een VIP-ticket en ben je deze avond verzekerd van een fantastische plek rondom het podium (kruis vorm).

De Passie van de Langstraat wordt georganiseerd door stichting Passie voor de Langstraat. 
De regie is in handen van Belinda van Doorn, Muzikaal leider orkest Fons Toonen. Dirigent koor: Rob Dommisse

Voor meer informatie hierover kunt u mailen naar info@passievandelangstraat.nl. Of bezoek de website www. passievandelangstraat.nl

Aanmelden als projectzanger Passie van de Langstraat 2023

Wil je graag meedoen aan dit project, dan kun je jezelf aanmelden via info@popkoorvoix-la.nl of info@passievandelangstraat.nl. De kosten voor dit project bedragen 80,- De repetities starten begin november 2022, de uitvoering vindt plaats op 01.04.2023. Er vindt een stemmentest plaats op basis daarvan wordt je ingedeeld. .