Passie van de Langstraat uitgesteld i.v.m het corona virus

De derde editie van de Passie van de Langstraat vindt plaats in Rabobank de Langstraat. Popkoor Voix-Là zal de muzikale ondersteuning verzorgen samen met de solisten.

Het paasverhaal in een modern jasje. Een combinatie van drama met moderne muziek. De Passie van de Langstraat vindt plaats in Rabobank de Langstraat. Taxandriaweg 8 in Waalwijk. De Passie van de Langstraat wordt georganiseerd door stichting Passie voor de Langstraat. 
De regie is in handen van Aukje Nieuwenhuijze  o.a. bekend van de Notenkrakers en de video regie is in handen van Luc Verboven.

Voor meer informatie hierover kunt u mailen naar info@passievandelangstraat.nl. Of bezoek de website www. passievandelangstraat.nl

Aanmelden als projectzanger Passie van de Langstraat 2021

Wil je graag meedoen aan dit project, dan kun je jezelf aanmelden via info@popkoorvoix-la.nl of info@passievandelangstraat.nl. De kosten voor dit project bedragen 70,,- De repetities starten half november 2020, de uitvoering vindt plaats op 27.03.2021. Er vindt een stemmentest plaats op basis daarvan wordt je ingedeeld. De stemmentest vindt plaats 02.11.2020 om 20.00 uur.